Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 19:23   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tugay'ın Kramponları Nekadara Satıldı ?

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers'da geçen günlerde son resmi maçına çıkan ünlü Türk futbolcu Tugay Kerimoğlu'na ait olduğu ve son maçında ayağında bulunduğu öne sürülen bir çift krampon, bir internet sitesinde 600 sterline (1500 TL) satıldı.

Tugay'ın 24 Mayıs'ta oynadığı son maçında giydiği iddia edilen ve üzerinde ismi yazılı olan kramponlar, Ebay isimli internet sitesinde ismi açıklanmayan bir Blackburn taraftarı tarafından satışa sunuldu.
Ünlü futbolcunun son maçın ardından taraftarlara veda ettiği sırada tribünlere fırlattığı kramponların kendisi tarafından ele geçirildiğini iddia eden bir kişi, üzerinde çimenleri halen duran kullanılmış beyaz spor ayakkabıyı satışa çıkardı. Satıcı, ayakkabıyı tanıtan yazıda, Tugay'ın, ''Blackburn Rovers takımına en uzun süre hizmet eden oyuncu'' olduğunun altını çizdi. Açık arttırmaya bir kişinin katıldığı dikkat çekerken, kramponlar, açılış fiyatından satıldı.
Tugay'ın jübile maçının ardından çeşitli internet satış sitelerinde, Tugay için hazırlanmış çok sayıda hatıra eşyasının satışa sunulması da dikkat çekti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla