Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 19:40   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli ilk Transfer'ini yaptı

Click the image to open in full size.
Denizlispor, sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Almanya 3.Ligi'nde bu sezon şampiyon olup 2.Lig'e çıkan Fortuna Düsseldorf'un başarılı sağ kanat oyuncusu Ahmet Cebe, bugün Denizli'ye gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde kendisini Denizlisporlu yapan imzayı atan 26 yaşındaki futbolcu, "Denizlispor'a devre arasında gelecektim. Takımım şampiyonluk mücadelesi verdiği için bonservis bedelimi yüksek tuttular. Yani beni bırakmak istemediler. Sezon sonunda boşa çıkacağımı söyleyip bu transfer için Denizlispor'a söz verdim. Takımım kalmamı çok istiyordu ama kariyerime Türkiye'de devam etmek istedim" dedi. 1.81 boyunda 79 kilo ağırlığındaki Ahmet Cebe, Uerdingen 05 ve Schalke 04 takımlarında da forma giydi.
İmza töreninde konuşan Denizlispor Menejeri Özhan Çetin, "Ahmet'in yararlı bir transfer olduğuna inanıyoruz. Henüz anlaşma sağlayamadığımız Mesut Bakkal'ın da onayını aldık. Bu transferi Mesut hoca da teyit etti" dedi.
TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Menajer Özhan Çetin, sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini söyleyerek, taraftardan ve Denizli halkından özür diledi. Çetin, "Ligin son haftalarında sıkıntılar yaşattığımız için taraftarımızdan ve Denizli halkından özür diliyoruz. Bir daha aynı sıkıntıları yaşatmamak ve yaşamamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. Özhan Çetin, Mesut Bakkal ile görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekleyerek, "Bakkal ile detaylar üzerinde konuşuyoruz. Hocamızda Denizlispor'da kalmak istiyor ama bazı detayların netlik kazanması gerekiyor" diye konuştu.
YURT DIŞI KAMPI HOLLANDA'DA
Denizlispor, 2009-2010 sezonunun hazırlıklarına 26 Haziran da kendi tesislerinde başlayacak. 1-11 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davraz'da kamp yapılacak. 14-27 Temmuz tarihleri arasında ise, Hollanda'da kamp yapılarak sezona hazırlanılacak. Sezon açılışı ise, 1 Ağustos'ta yapılacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla