Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 23:12   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
chelsea hocasını buldu

Serie A'da sezonu 3. sırada tamamlayan Milan'daki görevinden ayrılan Carlo Ancelotti, Ada'nın yolunu tuttu.

8 sezon Milano ekibini çalıştıran İtalyan teknik direktör, Premier League ekiplerinden Chelsea'nin başına getirildi.

Teknik direktör Guus Hiddink'e çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Londra ekibi, Ancelotti ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını resmi siteden duyurdu.

Carlo Ancelotti, "Maviler"deki görevine 1 Temmuz'da başlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Chelsea kulübündeki herkes Ancelotti'ye çok sıcak bir şekilde hoş geldin diyor" denildi.

Şubat ayında Brezilyalı teknik adam Luiz Felipe Scolari'nin görevden ayrılmasının ardından geçici olarak Hollandalı çalıştırıcı Guus Hiddink Chelsea'nin başına getirilmişti.

10 Haziran'da 50 yaşına girecek olan Carlo Ancelotti 2001 yılından beri AC Milan'ı çalıştırıyordu. İtalyan teknik adam, 8 yıllık Milano kariyerinde takımına 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Serie A, 2 UEFA Süper Kupa, 1 İtalya Süper Kupası, 1 İtalya Kupası ve 1 kez de FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu kazandırmıştı.

Ancelotti, Chelsea TV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin kendisi için dünyadaki en önemli turnuvası olduğunu belirterek, bu kupayı Chelsea'nin müzesine göndermek istediğini ifade etti.

6 yılda 5 kez yarı final oynayan Chelsea'yi başarılı bulduğunu söyleyen İtalyan çalıştırıcı, ''Şimdi ihtiyacımız olan şey kazanmak'' dedi.

Öte yandan, İngilizce'sini geliştirmeye çalıştığını belirten Ancelotti, ''Yeni sezon başladığında daha iyi konuşuyor olacağım. Futbolcularla İngilizce konuşmak isterim'' diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla