Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 23:20   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
golle döndü

Mayıs ayı başlarında İtalyan ekibi Inter'le sözleşmesini feshederek Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'yla anlaşan 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız Adriano, Atletico Paranaense'yle oynadıkları ve 2-1 kazandıkları karşılaşmada takımının ikinci golünü atarak galibiyette başrol oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısını Antonio Carlos'un kendi kalesine attığı golle 1-0 önde tamamlayan Flamengo ikinci yarıya da golle başladı.

Adriano henüz ikinci yarı başlayalı 1 dakika bile olmamışken takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Rafael Moura'nın 69. dakikada attığı gol ise Atletico Paranaense'ye puan getirmeye yetmedi ve maçın skorunu belirledi (2-1).

Bu sonucun ardından Atletico 4. maçında da galibiyet yüzü göremezken, 4 maçta elde ettiği 1 galibiyet, 3 mağlubiyetle 20 takımlı ligde 19. sırada yer aldı. Adriano transferiyle dikkatleri üzerine çeken Flamengo ise 4. maçında 2. galibiyetini aldı ve, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 7 puan topladı ve 6. sırada kendine yer buldu.

Brezilyalı oyuncu Adriano, Atletico karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Golle geri döndüğüm için çok mutluyum. Dünyada, bir insanın mutluluğu ve değişimi sadece parayla olmuyor. Gerçekten çok mutluyum. Şu anda yüzde 100 hazır değilim. Sürekli çalışıyorum. En iyi formumu yakalamak için de daha çok çalışmalıyım" dedi.

Bu arada Flamengo taraftarları da Adriano'nun dönüşünü büyük bir coşkuyla kutladılar ve futbolcuya destek verdiler. Flamengo taraftarları tribünlerde Adriano'nun fotoğrafından oluşan büyük bir pankart açtılar.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla