tamam da ben senin tezahürata laf etmene bişey demiyorum zaten
Alıntı:
"Anlaşılan geçen sezon takımın 26 puan kaybettiği İnönüde değişen bir şey yok ve bu mevcut yönetimle olması da mümkün değil.Başkanın bu günlerde seçimler öncesi halletmesi gereken daha önemli işleri var.Kulübün geleceğini satmak,grubları satın almak veya taraftara şirin gözükmek için ''esrarı da çeken'' zihniyete kombine dağıtarak stadı elinde tutmak,Ricardinyo transferini medyaya canlı yayında duyurmak gibi.Diğer yöneticilerimiz de oldukça meşgul hergün birisi basına demeç verme teleşında.Bİr gün Kenan Öner,bir gün Sinan Vardar,bir başka gün Süleyman Eren.Bu arada özlenen yönetici!!! Kıvanc Oktayında teknoloji yardımıyla internet aracılığla saman altından bazı şeyler yürüttüğünü gözlemlemekteyiz.Yani kimsenin umrunda değil ''esrarın çekilmesi'',gençlerin ölümü,çünkü bu külüp artık sosyal sorumluluğu olan bir spor kulübü olmaktan çıkarılmış.Önemli olan secimler ve İnönünün kendi aleylelerine tezahurat olmaması."
|
şu yazdıklarında saçmalamışsın diyorum
tamam belki gençleri tezahüratlar la alkole uyuşturucuya şiddete meğillendirmek yanlış ama sen bedava biletten girmişsin yöneticilerden çıkmışsın
hatta birilerinin bunlardan rant sağladığına kadar coşmuşsun
yok stadı elinde tutuyorlar bilmemne
kusura bakma aydur çok alakasız yazmışsın