Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 09:40   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Ferrari pilotu Felipe Massa, İstanbul Park'ın kendisine enerji verdiğini belirterek, hedefinin hafta sonunda bir kez daha podyumun tepesine çıkmak olduğunu ifade etti.
İtalyan ekibinin yakıt tedarikçisi Shell'in internet sitesine açıklamalarda bulunan Massa, Türkiye Grand Prix öncesinde kendisine güvendiğini söyledi.
Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan ve henüz podyuma çıkamayan Massa, "Spa ve Türkiye gibi pistleri seviyorum. Herkes, başarılı olduğu pistleri sever" dedi.
İstanbul Park'ta şansının yüksek olmasının nedenlerini açıklayan Brezilyalı sürücü, "Bu pistler bana enerji veriyor. Özellikle hızlı geçilen virajlarıyla oldukça süratli yerler. Ben de bu tür pistleri seviyorum. Türkiye'de üç kez kazandım, İnterlagos'ta iki kez... Tabii kendi evimde her zaman çok rekabetçi yarışlar çıkardım" diye konuştu.
Sezonun ikinci yarısındaki performansına ve özellikle de bu yıl takvimin son yarışına ev sahipliği yapacak olan Abu Dabi'ye de değinen Massa, Yas Marina pistinin projesini gördüm. Nasıl bir şey yaptıklarını görmek şaşırtıcı. İnanılmaz. Gerçekten çok hoş görünüyor" dedi.
Geçtiğimiz yıl bir puanla şampiyonluğu kaçıran Massa, "Normal pistlerde sahip olmadığımız ancak şehir pistlerinde görülebilen, bazı çok teknik yönleri olan gerçek bir piste benziyor. Galiba bir çok ilginç alanın çok hoş bir karışımı, kombinasyonu olan bir yer. Abu Dabi Grand Prix'nin, Formula 1'in en inanılmaz yarışlarından biri olacağına eminim" ifadelerini kullandı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla