Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 10:08   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Topuz artık kararını vermeli

"Topuz artık kararını vermeli"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mehmet Topuz’un gidip, gitmeyeceği konusunda artık net bir karar vermesi gerektiğini söyledi. Her sezon transfer döneminde Mehmet Topuz ile ilgili, ‘gitti gidecek’ şeklinde haberler yer aldığını ve bu sezon da aynı haberlerin devam ettiğini belirten Kafkas, artık Mehmet Topuz’un da bir karar vermesi gerektiğini vurguladı. Topuz’un Kayseri’de kalmasından yana olduğunu, ancak gitmek isterse de kendisinin vereceği karara saygı göstereceğini ifade eden Kafkas şöyle konuştu; “Her kulüp Mehmet Topuz gibi bir oyucusu olmasını ister. Büyük takımlar kafasına takmış Topuz’u transfer etmenin yollarını arıyor. Ben Kayseri’de kalmasından yanayım. Yani Kayseri’de iki yıldız var. Biri Topuz, diğeri Cangele. Ancak büyük takımlardaki oyuncuların hepsi yıldız. Bunlar çok iyi düşünülüp öyle karar verilmeli. Son pişmanlık bir şeye yaramaz.”
Olembe kalabilir
Kayserispor’dan gönderilmesi kesin gözüyle bakılan Kamerunlu Salomon Olembe hakkında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Son haftalarda ortaya koyduğu futbol ile Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın gözüne giren Olembe’nin yeni sezonda da Kayserispor’da kalabileceği belirtiliyor.
Tolunay Kafkas, Olembe’de çok değişim gördüğünü ve son haftalardaki mücadelesinden çok memnun kaldığını söyledi. Olembe’nin ilk günlerini misafir sanatçıya benzeten Kafkas, bu oyuncunun son haftalarda büyük bir değişim içine girdiğini ve şanına yakışır mücadele örneği sergilemeye başladığını söyledi. Olembe’nin yeni sezonda Kayseri’de kalmasında hiçbir sorun olmayacağını söyleyen Kafkas, bu oyuncu hakkında önümüzdeki günlerde net bir karar vereceklerini ifade etti.
Faruk Aydemir/Kayseri


02.06.2009
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla