çok açık söylüyor ve yazıyorum denizliyi istemeyenler vardı denizli şampiyon yaptı takımı zorlarına gitti işte bu balon konuda tam fırsat olmuş denizli yi çekemeyenler için hocamız görevinin başında bu takım için avrupa ve türkiye ligi şampiyonluğu için gerekeni o bilir ona göre takviyeleri yapacaktır ben ona inanıyorum ha zamanı geldiğinde bırakacaktır arkasından da çok şeyler söylenecektir ama o bizi şampiyon yaparak şanlı tarihimize çoktan geçti mustafa denizli bu takıma ne gerekiyorsa o şekilde takviye yapacaktır beşiktaşın başarısı için gerekiyorsa tüm kadro değişsin ben hepsine razıyım
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. |