Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 09:25   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gese'den Oliviera Çıkarması

Galatasaray'ın iki sezondur peşinden koştuğu Ricardo Oliviera'nın takımı Real Betis küme düşünce başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel dün soluğu Madrid'de aldı.


***

Oliviera ile yakın temas

Galatasaray'ın dış transferinde dizginleri eline alan başkan, Ricardo Oliviera ile büyük ölçüde anlaştı Galatasaray'ın dış transferinde dizginleri eline alan başkan, Ricardo Oliviera ile büyük ölçüde anlaştı.

Galatasaray'ın Avrupa'daki transferini bizzat yönetmeye karar veren Başkan Adnan Polat dün futbol şubesi sorumlusu yönetici Haldun Üstünel ile Madrid'e çıkarma yaptı. İki yöneticinin Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliviera ile masaya oturdukları öğrenildi. Başkan Polat'ın iki sezondur istediği yıldız futbolcuyla bu kez büyük ölçüde anlaştığı ileri sürüldü.

Tek sorun bonservisi
Aurelio'nun da formasını giydiği Real Betis'in sürpriz bir şekilde küme düşmesi de Galatasaray'ın elini güçlendirirken, bu transferde tek sorun istenen bonservis olarak gösterildi. Betis Başkanı Lopera'nın Oliviera için kapıyı 7 milyon eurodan açacağı, sarı-kırmızılıların ise 5 milyon euro önereceği iddia edildi.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla