Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 10:13   #1
bjkkartal33
 
bjkkartal33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın Gözbebeği

İşte Beşiktaş'ın gözbebeği!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yeni gözdesi, Beşiktaş'ın futbol okulunda forma giyen 14 yaşındaki genç Erkut oldu. Denizli, müthiş yeteneği anlatırken "Onda kendimi görüyorum" dedi.

Denizli, şampiyonluk kutlamalarında sahaya çıkardığı genç futbolcunun kim olduğunu soranlara "Bu çocuk inanılmaz bir yetenek. Müthiş bir sol ayağı var... Onu izlerken kendimi görüyorum. Gelecekte çok önemli bir futbolcu olacak. Adeleleri henüz yeterli düzeyde değil, fizik gücünü arttırması için onu kum çalışmasına gönderiyorum... Neler yapabileceğini ilerleyen zamanda göreceksiniz" diyerek Erkut'u yere göğe sığdıramadı.

Şampiyonluk kutlamalarını sürdüren Beşiktaş bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlı yönetim, transfer girişimlerine başlamak için birkaç günlüğüne Çeşme'ye tatile giden Teknik Direktör Mustafa Denizli'den gelecek raporu beklerken, listede bulunan isimlerin Kayserispor'dan Mehmet Topuz, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan ve İsmail, Manisaspor'dan Sezer Öztürk, Leverkusen'den Karim Haggui olduğu belirtildi.

Siyah beyazlı yönetimin Mehmet Topuz için Kayserispor'a bonservis bedeli olarak 6 Milyon Euro teklif edeceği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın gönderilecek yabancı oyuncular listesinde ise Zapotocny ve Bobo'nun olduğu belirtilirken Yunan ekibi Olimpiakos'un Bobo için 4.5 Milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. Brezilyalı golcünün de bu teklife sıcak baktığı ve iki kulübün anlaşması durumunda kendisi için problem olmayacağını söylediği ortaya çıktı.


Ligtv.com.tr - VideoHaber - İşte Beşiktaş'ın gözbebeği!

__________________
߀$!kt'A$k ..
bjkkartal33 Ofline   Alıntı ile Cevapla