Alıntı:
| BJK1988´isimli üyeden Alıntı
aynen dicek baska birsey yok.... bende Aurelio yu istemiyorum...
bide eagles_03_bjk arkadasa dicek birsyim var.. ne demek almanyada kaliyoruz... sanki ben cok mutluyum burda oldum icin.. ben türküm kanimin son damlasina kadar..ben secmedim bunu burda büyüdüm herseyi birakip da nasil türkiyeye gelebilirim.. isim yoken....?!
bide öyle gereksiz seyler diyorsun..  siddetle kiniyorum seni |
sevgili BEŞİKTAŞ lı kardeşim, benim almanya da yaşayan türklere bişey dediğim yok. hepsine sonsuzca saygım var. yanlış anlamayın. ben arkadaşa o şekilde sölerken para mevzusu vardı ve dediği para için türk oldu diye yorumları vardı. bende her futbolcu para için oynar dedim hatta sende almanya da para için bulunuyosun dedim. yani para için türk oldu lafına ithafen bende su anlamda söyledim. sen o insanı para için türk oldu diye suçlarsan, sende para için almanya ya hizmet ediyosun anlamında cümle kullandım. yanlış mı ? sende işim yokken nasıl TÜRKİYE ye gelebilirim demişsin. sonuçta sende iş-güç ve para için duruyosun orda. benim anlatmaya çalıştıgım bu !! yoksa istediğiniz kadar durabilirsiniz orda kimsenin bişey dediği yok zaten . ok