Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 13:35   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 L.Erdoğan : Denizli ile Prensip Anlaşmamız Sürüyor..

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Kayserisporlu Mehmet Topuz için hiç bir girişimleri olmadğını ne oyuncuyla ne de Kayserispor ile görüşmediklerini ifade etti.

Erdoğan, “Mehmet Topuz için sözlü niyetmer ifade edilmiş olabilir ama resmi hiç bir çalışmamız olmadı önce Mustafa Denizli ile anlaşmamız gerekiyor” dedi.

DENİZLİ İLE PRENSİP ANLAŞMAMIZ DEVAM EDİYOR

Radyospor’da “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Erdoğan, Beşiktaş’ın transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli’nin sözleşmeyi uzutmaması için hiç bir nedenin olmadığının altını çizen Asbaşkan Erdoğan, “Mustafa Denizli ile daha önce prensip anlaşmasına vardık. Aramızda bir sorun yok. Başkanımız, Mustafa Denizli ile konuşarak takımda kalmasını isteyecek. Denzili ile aramızda hiç bir sorun yok veya Denizli’nien görüştüğü hiç bir takım yok. Maddi anlamda da bir takım değişiklikler yapılıp yola devam edilecektir. Mustafa Denizli’nin hemen sözleşme imzalanması gerekiyor ki transfer çalışmalarına başlayalım.”

MEHMET TOPUZ İÇİN GİRİŞİMİMİZ YOK

Beşiktaş’ın gündeminde olduğu iddia edilen Mehmet Topuz için hiç bir resmi girişimleri olmadığını söyleyen Erdoğan, bu transfer haberlerine ilişkin ilginç bir ayrıntı verdi: “Mehmet Topuz ile ilgili hiç bir girişimimiz olmadı. Ne kulüp, ne futbolcu ne de menajeri ile görüşmedik. Önce Mustafa Denizli’nin bu transfere izin vermesi gerekir. Daha önce dilimiz yandığı için transferde çok dikkatli davranıyoruz. Mehmet Topuz için niyetler bir sohbette iletilmiş olabilir ama asla Mehmet Topuz ve Kayserispor ile bir görüşme yapmadık.”

Levent Erdoğan ayrıca Brezilyalı futbolcuları Bobo’ya hiç bir teklif gelmediğini söyledi.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla