Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 13:49   #22
AMİGO

AMİGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş`ın golcü ismi Bobo, ``Pire Olympiyakos takımında forma giymek istediğini`` belirtti.

Yunan spor portalı Sportnet`e demeç veren Bobo, Yunan basınında son günlerde yer alan, ``Olympiyakos`un yakın markajı altında olduğu`` şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Portalda, Yunan basınına ilk kez açıklamada bulunan, son haftalardaki performansı ve attığı gollerle takımı Beşiktaş`ı sırtında taşıyan, şampiyonluk ve Türkiye Kupası`nın kazanılmasında önemli rol oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo`nun, profesyonel bir futbolcu olarak, ``Pire ekibi ile Beşiktaş arasında anlaşmaya varılması halinde kırmızı beyazlı formayı giyebileceğini`` söylediği kaydedildi.

``Olympiyakos ile görüşmelerin ne safhada olduğu`` şeklindeki soruyu yanıtlayan Bobo, ``Menajerim, kulübümle temaslarda bulunmak üzere Türkiye`de. Bana söylediği kadarıyla Olympiyakos ile anlaşma sağlanmış. Konunun kapanması açısından bu taraftaki gelişmeleri bekliyoruz`` dedi.

Brezilyalı oyuncu, ``Yunan ekibinde forma giymek isteyip istemediği`` şeklindeki soruya ise ``Evet Olympiyakos`a gelmek istiyorum, ancak bu bana bağlı bir konu değil. Beşiktaş`ın oyuncusuyum ve bir sözleşmem var. Bu çerçevede transferin sonuçlanması için takımımın onayına ihtiyaç var`` yanıtını verdi.

Bobo, Olympiyakos`u iyi tanıdığını da belirterek, ``Pire ekibinin her yıl lig şampiyonu olan, Avrupa organizasyonları ile Şampiyonlar Ligi`nde mücadele veren, çok sayıda latin Amerikalı futbolcusu olan bir takım olduğunu`` anlattı.

Brezilyalı futbolcu, Pire kulübünün transfer listesinde ilk sırada yer aldığı yönündeki haberlere ise ``Bir oyuncu için güven duyulan birisi olmak çok önemli`` değerlendirmesini yaptı.

Bobo, Beşiktaş`ın bu sezonki başarısına değinirken de ``Zor bir ligdi. En istikrarlı ve en iyi takımdık. Kulüpteki herkes 2003`den bu yana alamadığımız şampiyonluğu istiyordu. Başardık ve çok mutluyuz`` dedi.

Öte yandan Yunan basın-yayın organları, Bobo için temasların gelecek hafta veya en geç 10 gün içinde tamamlanmasının beklendiğini belirttikleri haberlerinde, Brezilyalı oyuncunun bundan böyle Olympiyakoslu sayılabileceği yorumunda birleştiler.

Basın-yayın organları, Olympiyakos`un Bobo için istenen 6 milyon Avro`yu 4 milyona indirmeyi ümit ettiğini kaydetmişlerdi.
AMİGO Ofline   Alıntı ile Cevapla