Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 18:45   #4
bobo38

bobo38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
PascaL_NoumA_21´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke ronaldoya alsak adam marka takıma avrupada isim yaptırır ama ne kadar yararlı olur bilemem...dostum sn nickinden de belli oldgu gibi bobo hastasısın ama boboda çok büyük bir adam değil her sene yatıyo son 10-12 maç adam akıllı top oynuyo vay bobo diyo herkes her sene 10 gol ortalamasıyla oynayan bir golcü yani o yüzden bobo yerine kuranyi felan dediklerinde ben balıklama atlarım ama kuranyiden daha iyisini alabiliyosak alalım hayır demiyoruz
nickimde bobo yaziyor evet ama dostum inan bana ben boboyu seviyom diye dünyanin en iyi forvet oyuncusu yapmiyorum objektivim boboya bakarsan bir futbolcu olmasi gereken aslinda hersey var ama sInIrli bu yüzden degerli oliyor ama dedigim gibi hepsi iyi degil bir yani iyi bir yanida sInIrli özelikler

kuranyi ben takip ettigim icin diyorum bize yaramaz bizim taraftari bizim milleti bildigim icin konusiyorum kuranyi cok akil almaz sanslar kaciriyor
teknik olarak hava hakimiyeti olarak iyi ama firsatci degil ve bu piyasada daha iyi forvet futbolcularida vardir hem kuranyi bizim icin pahalidir
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir

bobo38 Ofline