Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 09:23   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kayseri'den ayrılmaya mecbur bırakıldım"

"Kayseri'den ayrılmaya mecbur bırakıldım"

Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz, yerel gazetelere yaptığı açıklamada kaptanlığını yaptığı sarı kırmızılı takımdan gitmek istemediğini ancak gitmeye mecbur bırakıldığını belirtti.
Eniştesi, eski Kayserispor ve Trabzonsporlu futbolcu Hakkı Daş ile Antalya'da tatil yapan transferin gözde oyuncusu "Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma'nın yaklaşımı ağırıma gitti. Kayserispor'dan ayrılmam böyle olmamalıydı. Ben, Kayserispor'dan gitmek istemedim, gitmeye mecbur bırakıldım" dedi
Kaptan Mehmet Topuz, DHA'ya 2 gün önce yaptığı "Kulübüm benimle anlaşmak istemedi.
Bana talipli olmadığını, git kulüp bul, anlaşalım dediler " demecinin ardından , tatil yaptığı Antalya'dan kendisiyle telefon görüşmesi yapan bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada, kendisine geçen yıl verilen ücretin altında bir transfer bedeli önerildiğini,sarı kırmızılı kulüpteki pazarlık masasından o nedenle kalktığını belirterek,"Ben, bu kulübe yıllarca hizmet ettim. Yıllarca fedakarlık yaptım. Ama, beni dün futbola başlamış gibi kabul ediyorlar.
Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma bana (Seni isteyen kulüp yok. Sözleşmen devam ediyor. Bizim söylediğimiz rakama imza atacaksın ) dedi. Ben de üç büyüklerin beni aradığını Avrupa'dan da ciddi teklifler geldiğini hatırlattım. Sözleşmemi de geçen yıl sırf kulübüm para kazansın diye uzattım. Ama, görüyorum ki şimdi tam tersi işler yapıldı. Bana , seni isteyen yok varsa git kulüp bul dediler. Para pulda gözüm yok. Süleyman Hurma'nın yaklaşımı ağırıma gitti. Benim Kayserispor'dan ayrılmam böyle olmamalıydı, koparılmamalıydım. Ben, Kayserispor'dan gitmek istemedim, gitmeye mecbur bırakıldım. Kayseri spor kamuoyu bunu böyle bilsin" açıklamasında bulundu.
Öte yandan ,Kayserispor'un Kartalspor'un U-17 takımında top koşturan genç oyuncusu Yaser'i renklerine kattığı, Köln'de top koşturan 19 yaşındaki Taner Yalçın, Rapid Wien'den Cem Tosun, Saint Pauli takımından Timur Weilier ve Soner Siten,Kaiserslautern takımından Hasan Ali Yıldırım, Weiss Essen'den Adem Karabaş gibi genç gurbetçileri izlediği ifade edildi. Sarı kırmızılı takımın 2009-2010 sezonunda 26 Haziran-10 Temmuz arasında Kayseri Karpuzatan Tesisleri'nde 1. kamp dönemini, ardından Almanya'da 2. kamp dönemini geçireceği ve bu dönem içinde 6 hazırlık maçı oynayacağı ögrenildi.



04.06.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla