"Ben Beşiktaş'ı seçtim"
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, Beşiktaşlı olduğunu ve siyah-beyazlı takımda forma giymek istediğini söyledi. Mehmet Topuz, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile prensipte anlaşmasına rağmen kulübü Kayserisporlu yetkililerin başka teklifler de olduğu yönündeki açıklamaları konusunda, ''Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum'' dedi.
Yıldız oyuncu, bu sabah Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma ile bir görüşme yaptığını ifade ederek, ''Bu görüşmede onların değil, benim istediğim takıma transfer olacağımı söyledim. Onlar da kolaylık göstereceklerini ilettiler. Gideceğim takımın Beşiktaş olacağını üstüne basa basa bildirdim'' diye konuştu.
Mehmet Topuz, Beşiktaş Kulübü yöneticileriyle dün görüştüklerini ve anlaştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
''Kayserispor'da hizmetimi doldurdum. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olacağını söyledim. Kayserisporlu yöneticiler de problem yaratmayacaklarını ilettiler. Yöneticilerimizle yaptığım görüşmede anlayış göstereceklerini ve problem yaratmayacaklarını söylediler. Kayserispor yönetimine teşekkür ediyorum. Buralara gelmemde emekleri oldu. Onlardan anlayış bekliyordum.''
Kendisini transfer etmek isteyen Fenerbahçe Kulübü ile de düne kadar görüştüğünü belirten Mehmet, ''Beşiktaş'ın yaklaşımını olumlu buldum. Benim transfer konusundaki düşüncelerim farklı şekilde. O nedenle Beşiktaş'ı seçtim. Fenerbahçe ile görüşmelerim daha önce olmuştu. Dünden sonra olmadı'' diyerek sözlerini tamamladı. |