Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2009, 20:11   #1
1ßeN
 
1ßeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzon'da bir istifa daha !

Celil Hekimoğlu, "Kararlar hep 2-3 kişi arasında alınıyor" diyerek istifasını yineledi.
Trabzonspor'dan istifa eden altyapı ve amatör branşlar sorumlusu Celil Hekimoğlu, Sadri Şener başkanlığında onur ve gurur duyarak Trabzonspor yönetiminde çalıştıklarını, ancak geçen sürede kulüpte kararların hep 2-3 kişi arasında alındığını bildirdi.

Hekimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bugün itibariyle Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini yineledi.

Başkan Sadri Şener başkanlığında onur ve gurur duyarak Trabzonspor yönetiminde çalışmaya başladıklarını anlatan Hekimoğlu, ''Ancak geçen sürede maalesef kulüpte kararlar hep 2-3 kişi arasında alındı. Kulüp için hayati önem taşıyan hiçbir karar için bizim görüşümüz sorulmadı. Bu benim gibi kurumsal yapıya ve profesyonel çalışma anlayışına inanan kimselerin kabul edebileceği şeyler değildir'' ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu, kulübün şampiyonluk mücadelesi vermesi ve yıpranmaması amacıyla sezon sonuna kadar göreve devam ettiğini kaydederek, şöyle devam etti:

''Ayrıca belirtmeliyim ki sayın Başkana Samet Aybaba'yı Trabzonspor Teknik Direktörü olarak kabul etmediğimi belirten mesajı da ben çektim. Çünkü ben bir dünya kulübü Trabzonspor hayal ediyorum ve bunu yapacak, çok güçlü ve kaliteli bir hocayı Trabzonspor'un başına getirme imkanımız varken nasıl Samet Aybaba'yı kabul edebilirim ki?

Yine belirtmeliyim ki kulüp yönetiminde paylaşım sıkıntısını hiç çekmediğimiz kişi başkanımız Sadri Şener'dir. O bizimle her şeyi paylaşır, fikirlerimizi alır ve bizim görüşlerimize her zaman değer veren büyük bir başkandır. Kendisine her zaman saygım, sevgim sonsuzdur ve Trabzonspor'un ufkunu açıp büyük projelere büyük imzalar atan da Sadri beydir.''

Yöneticilik yaptığı dönemde hiçbir görevden kaçmadığını bildiren Hekimoğlu, ellerini her türlü taşın altına cesaretle koyduklarını ve 1-1.5 yılda yaklaşık 30 milyon dolar kredinin altına şahsi kefaletle imza attığını belirtti.

Bu süreçte gönlünden geçenin Sadri Şener'in kuracağı çok daha güçlü bir yönetimle yola devam etmesi olduğunu belirten Hekimoğlu, ''Kendisini kırmışsam tüm kamuoyu önünde kendisinden özür dilerim. Çünkü beni yöneticilikten yıldıran kendisi değildir. Herkesin kendi egolarını tatmin etmek için değil, Trabzonspor'un büyük misyonu üzerinde ve dünya kulübü olması için, elbirliğiyle çalışacağı günler dileğiyle tüm Trabzonspor kamuyona saygılarımı sunarım'' ifadelerini kullandı.
__________________
1ßeN Ofline   Alıntı ile Cevapla