Transfer gündeminin ilk sırasındaki isim Mehmet Topuz kesin konuştu: Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş formasını giymek istiyorum...
Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin uğruna karşı karşıya geldiği Mehmet Topuz, dün Lig TV’ye konuştu. Siyah-Beyazlı kulüp ile ön protokol imzaladığı bildirilen yıldız oyuncu, “Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım. Çocukluğumdan beri Beşiktaş’ı tutuyorum. Farklı teklifler olabilir, ancak ben Beşiktaş forması giymek istiyorum” diye konuştu. Kayserispor Menaceri’yle görüştüğünü söyleyen Topuz, sözlerine şöyle devam etti: Bu görüşmede onların değil, benim istediğim takıma transfer olacağımı söyledim. Onlar da kolaylık göstereceklerini ilettiler. Gideceğim takımın Beşiktaş olacağını üzerine basa basa ilettim. Onlardan kolaylık bekliyorum...
Beşiktaş daha sıcaktı
Fenerbahçe’yle daha önce görüştüğünü doğrulayan Mehmet, “Beşiktaş’ın bana olan yaklaşımı daha sıcaktı. Daha samimi buldum. Ayrıca küçüklüğümden bu yana tuttuğum takım Beşiktaş’tır. Yeni sezonda Beşiktaş forması giymek istiyorum.?Sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fenerbahçe’yle hiç görüşmedim” diye konuştu.