Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 12:31   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü'den Rijkaard açıklaması

Radyospor'da yayınlanan Özgür Sancar'ın hazırlayıp sunduğu “Haber Özel" programına katılan Rüştü, şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nı kazanmaktan duyduğu memnuyeti dile getirirken, oldukça ilginç bir açıklamaya da imza attı: “Tam bir Barcelona taraftarıyım. Barça'nın maçlarında kendimi Nou Campta'ki bir taraftar gibi hissediyorum"
Rüştü, Galatasaray camiasını da kutlayarak. “Barcelona'da birlikte çalıştığım Rijkaard, umarım Galatasaray'a yararlı olur" dedi.
İşte milli kaleci Rüştü Reçber'in sözleri:
“Çok uzun bir lig maratonu yaşadık, bunun içerisinde sevinçli üzüntülü, çok zor geçirdiğimiz günler oldu. Ama inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Karamsar bir atmosfer oluştuğu zamanlarda ise sayın hocamız Mustafa Denizli devreye girdi, takıma olan inancını, camiamızın bize olan ihtiyacını ayakta tutmaya çalıştı. Dolayısıyla uzun bir aradan sonra şampiyonluğu ve bunun yanında Türkiye Kupası'nı kazanmış olduk. Çok mutluyuz. Burada en önemli unsur, camiamazın bütün birimleri, taraftar, yönetim herkes hedefe kanalize oldu, sonunda başarı da geldi.
Mehmet Topuz kalitesi, futbolculuğu tartışılmaz bir kardeşimiz... takıma çok büyük katkısı olacak. Bu transferin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğumu belirtmeliyim. Kendisini en kısa zamanda aramızda görmek istiyorum.
Oynadığım her takımda şampiyonluk yaşadım.Her futbolcuya nasip olmaz böylesi bir başarı... Çok mutluyum. Şampiyon olmak çok güzel bir duygudur. İsterseniz bir kere şampiyon olun isterseniz sürekli... Çok büyük bir özveri gerektiriyor şampiyonluk, sadece siz değil aileniz, sevdikleriniz, herkes çok büyük bir özveri örneği gösteriyor. Bu özverilerin karşılığını oynadığım her takımda aldığım için çok mutluyum.
Uzun yıllardır futbolun içindeyim, bu süreçte pek çok olay yaşadım, bütün bunların neticesinde bir tecrübe ediniyorsunuz, milli takım olsun, oynadığınız kulüpler olsun... Bunların artılarını kullanıyorum, tecrübe çok büyük avantaj... Tecrübelerimi tüm takımla paylaşıyorum, faydalı da olduğumu düşünüyorum.
-BARCELONALIYIM-
Barcelona'da bulunduğum dönemdeki teknik direktör farklı, şu andaki teknik direktör farklı, dolayısıyla Barcelona deneyimimle ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. Ben oradayken Guardiola olsaydı, Barcelona'da kalırmıydım bilemiyorum. Bunu yaşamak lazım aslında, şartlar benim dönemimde öyledi.. Olaylar çok farklı şekilde gelişti. Ama ben çocukluğumdan beri bir Barcelona taraftarıyım, hâla da Barcelona taraftarıyım... Benim gönlüm her zaman Barcelona'dan yana farketmez, lig maçı ya da şampiyonlar Ligi... Her zaman Barcelonalıyım. Bir Barcelona taraftarıyım... orada oynamış bir futbolcuyum ama aynı zamanda Neo Camp'taki bir taraftar gibiyim... Barcelona adına çok mutlu oluyorum, onları yürekten kutluyorum.
Şampiyonlar Ligi, çok büyük bir futbol platformu... Orada oynamak çok büyük bir tecrübe ve hazırlığı gerektirir. Bizim de çalışmalarımız bu yönde yapılıyor. Transferlerimiz oluyor, olacaktır da... Hem Türk futbolunu hem de Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz, ülkemizi sevindireceğiz.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla