Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 16:09   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Sercan ve Volkan'a teklif gelmedi"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Geçmiş yıllarda başkan adayı bulmakta zorlanılan Bursaspor'da şu an 3 adayın yarışması başarılı olduğumuzun göstergesidir'' dedi. Yazıcı, takımın genç oyuncuları Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile ilgili teklif gelmediğini belirtti!

Yazıcı, yaptığı açıklamada, 8 Haziran Pazartesi akşamı yapılacak olağan genel kurulun Bursaspor camiasına hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Sezonu başarıyla tamamlayan Bursaspor'da, şu an kongrenin konuşulmaması, bunun aksine yeni sezonla ilgili planlamanın yapılması gerektiğini anlatan Yazıcı, ''Aslında bu kongre olmamalıydı. Ertuğrul hocamızın da söylediği gibi, bugüne kadar bazı transferleri bitirebilirdik. Ancak, Bursaspor'da maalesef bu hep böyle olmuştur. Mutlaka başarıya çomak sokulmak istenmiştir. Ben inanıyorum ki, kongre üyeleri salonda bununla ilgili gereken dersi de verecektir'' dedi.

Yazıcı, yaklaşık 1.5 yıl önce göreve geldiği kongrede "Basarili bir Bursaspor'' sözü verdiğini, bu sözünü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek şunları söyledi:
''Geçmiş yıllarda başkan adayı bulmakta zorlanılan Bursaspor'da şu an 3 adayın yarışması, başarılı olduğumuzun göstergesidir. Göreve gelirken verdiğim başarı sözünü yerine getirdim. Bursaspor'da artık çıta daha da yukarıya yükselmiştir. Ben lig 6'ncılığı ile övünmüyorum. Aksine daha da yukarılarda olmamız gerekiyor. Bugün de yarın da Bursa halkı bunu bekliyor, bunu istiyor. Böyle bir potansiyeli olan, böyle bir taraftarı olan şehir takımı başka nerede var? Bizim yapmamız gereken tek şey, sadece başarı için şehirde birlikteliği sağlamak. Türkiye'nin en önde gelen kenti olarak birlikteliği sağlasak bugün Bursaspor'u kimse tutamaz. Bursaspor taraftarı, Bursa halkı artık puan cetvelinde alt sıralara oynayan takımı hak etmiyor. Bursaspor, her zaman zirveye oynamalı. Ben bu düşünceyle hareket ediyorum. Bu doğrultuda Bursaspor'un başarısı için çalışıyorum.''

İbrahim Yazıcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin geçen günlerde kulübe bağışladığı arsa ile ilgili olarak, başkan adaylarından Lemi Keskin'in ''Yazıcı, bu arsaya bile burun kıvırdı'' sözüne tepki gösterdi.

Kendisinin yardimi küçümseme gibi bir durumunun söz konusu olmadığını kaydeden Yazıcı, ''Burada verilen bir yardımı küçümsemek kimsenin haddi değildir. Bunu yanlış aksettiriyorlar. Kulübümüze yapılan küçüğüyle büyüğüyle her türlü yardıma teşekkür borçluyum. Bizler, kalıcı gelirler konusunda neler yapmamız gerektiğini düşünmeliyiz. Kalıcı gelir kaynaklarının çok daha fazla olmasını düşünmek, büyük Bursaspor'u düşünmektir. Ben daha büyük Bursaspor'u düşlüyor ve düşünüyorum'' diye konuştu.

-SERCAN YILDIRIM VE VOLKAN ŞEN'İN TRANSFER SÖYLENTİLERİ
Yazıcı, takımın genç oyuncuları Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile ilgili sürekli transfer dedikoduları çıktığını, ancak şu ana kadar ne Sercan ne de Volkan için hiç bir kulüple bir görüşmesinin olmadığını vurguladı.

Sercan'ın şu an A Milli Takım kampında, Volkan'ın da Marmaris'te kendisine ait tesislerde tatilde bulunduğunu ifade eden Yazıcı, ''İki oyuncumuzla ilgili çıkan söylentilerin hepsi yalan. Böyle anlatıldığı gibi transfer teklifi gelse bunu Bursa kamuoyu ile paylaşırım. Bunun dışında bizim de transfer görüşmelerimiz sürüyor'' dedi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla