Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 20:05   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İngiltere 4 köşe

Click the image to open in full size.

6. Grup'ta Kazakistan deplasmanına konuk olan İngiltere kritik bir galibiyet alarak 6'da 6 yaptı ve Güney Afrika 2010 Dünya Kupası'na göz kırptı. İngilizler'in rahat bir galibiyet elde ettikleri maçta gol perdesini çiçeği burnunda Manchester Cityli Gareth Barry açtı.

Güney Afrika 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup'ta mücadele eden İngiltere 6. maçına Kazakistan deplasmanında çıktı.

Manchester City'ye imza atarak transfer döneminde erken rahatlayan Barry'nin 40.dakikada kaydettiği golle skor avantajını yakalayan İngiltere, 45'te tecrübeli Heskey'yle farkı ikiye çıkararak devre arasına rahat girdi.

İngiltere'nin başarılı forveti Rooney 73. dakikada farkı üçe çıkararak konuk ekibi rahatlatan isim oldu. İngiltere 78'de 3 puanı hanesine yazdırmak yolunda iyice rahatladı, penaltıdan ağları havalandıran Lampard taraftarına bir kez daha gol sevinci yaşatmış oldu.

İngiltere bu galibiyetle 6'da 6 yaparak 18 puana ulaştı, Hırvatistan ve Ukrayna'nın önünde liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Kazakistan ise 3 puanda kaldı.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla