Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 20:32   #2
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Tek gollü Fransız başarısı"

Click the image to open in full size.

Fransa'nın Lyon kentinde Fransa ile Türkiye arasında oynanan özel milli maç, Macaristan basınında da yer buldu. Nemzetisport, "Türkiye'ye karşı tek gollü Fransız başarısı" başlığıyla haberi yayınladı!

Ülkenin tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, ''Türkiye'ye karşı tek gollü Fransız başarısı'' başlığıyla verdiği haberinde, Fransa'nın Karim Benzema'nın penaltıdan attığı golle 1-0 kazandığını, Alman hakemin de 37. dakikada Anelka'yı ceza alanında düşürdüğü için İbrahim Üzülmez'i kırmızı kartla cezalandırdığını yazdı.

Gazete, maçın 78.dakikasinda Türk taraftarların sahaya çakmak ve benzeri cisimler attığı için maça bir süre ara verilmek zorunda kalındığına da değindi.

''Fransızlar yağmurda dansla Türkiye'yi yendi'' başlığını atan Sporthirado ise ''Fransızlar, Lyon'da sağanak yağmur altında Türkiye ile oynadığı maçı 1-0 kazandi'' diye yazdı. Sporthirado, ''İbrahim Üzülmez'in Anelka'yı düşürmesini penaltı olarak yorumlayan hakem, Üzülmez'i kırmızı kartla oyundan attı. Fatih Terim'in talebeleri maçın yarısından fazlasını 10 kişiyle sürdürmek zorunda kaldı. Fransızlar galibiyeti Beşiktaşlı İbrahim Üzümlez'e borçlu'' yorumunda bulundu.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla