Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2009, 06:55   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fink beklemede

Frankfurt´tan ayrılan ve Beşiktaş´la daha önce ön sözleşme imzalayan Michael Fink, Siyah-Beyazlılar´ın son kararını vermesini bekliyor.

Yıldız oyuncunun birçok teklif aldığı, ancak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’a çok sıcak baktığı ifade edildi. Beşiktaş ise Mustafa Denizli’yle Başkan Yıldırım Demirören’in yapacağı toplantıdan sonra transfere yön verecek.
Dev buluşma yarın
Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli, yarın biraraya geliyor. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezondaki transfer politikasının ve planlamasının masaya yatırılacağı toplantının, Antalya’da ya da İstanbul’da gerçekleştirileceği kaydedildi. Belirlenecek transfer hedeflerinin ardından Başkan’ın, görüşmeler için yurt dışına çıkabileceği dile getirildi.
Cisse’ye talip var
Ligin ikinci yarısında sergilediği performansla, çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Edouard Cisse’nin, Beşiktaş’la sözleşmesi sona ermişti. Denizli’nin talebi doğrultusunda yeni sözleşme için görüşmelere başlanırken, Fransız futbolcuya ülkesinden teklifler geldiği kaydedildi. Edouard Cisse’ye Fransa 1.Ligi ekiplerinden Nice’in 2 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline