Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 00:19   #6
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bugüne kadar neden hep Hurma konuşuyor da başkanları Recep Mamur konuşmuyor diyordum, bugün anladım onu neden konuşturmadıklarını...Bu adamın bir şeyden anladığı yok, daha çarşamba perşembeyi bilmiyor, günlerden haberdar değil, haftasonları hangi günler desek salı-cuma diyecek, ben Anadolu çocuğuyum ayaklarına yatıyor bide, yalan söylemeyiz biz gibisinden, ne çocuğu olduğun bu gece belli oldu Recep Mamur!..Abuk sabukta lalar söylüyor, biz Beşiktaş'a daha oyuncu veremyiz falan filan, Anadolu çocuğuysa adam gibi konuşsun, dosdoğru söylesin, siz anladınız diyor çekip bırakıyor, tam mal işte adam!..
Başkanımızı ise kutluyorum, son zamanlarda zaten bi gelişme vardı Demirören'de, bugün bu tavan yaptı, hem Mamur'u, hem Hurma denen o haysiyetsiz herifi hem de dansöz Çakar'ı morarttı...Gerçekler ortaya çıktı işte bir bir, biz Topuz'u Topuz da bizi istiyor, baskı falan da yaptığımız yok, asıl baskıyı Azize yapıyor Hurma-Mamur ikilisine, ama ne yaparsa yapsın, Topuz sözünden dönmediği müddetçe bu olay bizim lehimize biter, Topuz'un da bu saatten sonra sözünden döneceğini sanmıyorum...M.Topuz başkanın da dediği gibi Beşiktaşımıza hayırlı olsun...