Alıntı:
RockStar´isimli üyeden Alıntı
O kadar üzülüyorum ki .. O kadar saçmaki . Mehmet Topuz . Özellikle belirtilebilecek bir özelliği yok . Benim gözümde kaliteli bir futbolcu bile değil . Ama olaylara bak, sanki Cristiano Ronaldo oldu herif . Gelmese nolur ya, alınmasa ne olur ?
Beşiktaş yönetimi bu transferi gerçekleştirirse, Fenerbahçeye çalım attık deyip başka adam gbi transfer yapmayığ oturucaktır . Yazık . |
farkindamisin bilmiyorum ama bu sitede bu olaya yorum yazan binlerce adamin kurduklari her kadroda topuz ismi yer aldigi gibi ilk istedikleri topcununda topuz oldugu asikar ya burdaki 35000 uye futbolcudan anlamiyor yada sen burda acik bir fark var bence o yuzden sirf marjinal olucam diye kendini rezil etme nasil bir futbol izleyicisisinki hicbir ozelligi yok bu adamin diyorsun hayret yani veya sen futbol izliyormusun ayrica olay futbolcudan cikmistir karizma ve guvenilirlik durumuna donmustur bu saatten sonra ne guvenilirliimizi kaybedebeliriz nede karizmamizi bu sene bizdede oynamaz fenerdede gerekirse ama oynamaz bizde mehmeti yari yolda birakmayiz bir sene sonra yine gelir yine oynar besiktasta