Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Abi M.Topuz Rıdvan'ı neden aradığını söyledi, o zaman ilgilenen tek kulüp Fb'ymiş, o da büyük bi kulübe gitmek istiyor sonuçta, gitmiş aramış işte Aziz'i...Ama bakmış Aziz araba mı alıyor futbolcu mu belli değil, sinmemiş içine Fb'ye gitmek...Sonra da bizim başkan devreye girmiş, Topuz'lan konuşmadan önce Mamur'u aradım dedi ama başkan, Mamur ise önce aramadı dedi, sonra da aradı evet dedi, burda iş koptu zaten, yanii Mamur'un yalanı ortaya çıktı...Bizim hiçbir kabahatımız yok kesinlikle, önce Hurma-Mamur ikilisi suçlu sonra da Azize, Topuz'un da tek suçu Aziz'e ulaşmak istemesi diyebiliriz, ama bizim onu istediğimizi bilse aramazdı diye düşünüyorum... | ben baskan gorusmemis demedim zaten yanlis anlamissin recepin yalan soyledigi tescillendi zaten hata su bizim icin futbolcuyla anlastigimizi borsaya bildirmek oldu cunku transferi bitmemis bi adami bildirmememiz gerekiyor bunun icin borsadanda ceza yiyecegiz benim korkum fifaya gidilirse transfer yasagi cikmasindan cekiniyorum tam ihtiyacimiz oldugu sene cok kotu olur boyle birsey topuza gelince topuzda kesinlikle hata var ne olursa olsun profosyonel futbolcudur bu tur laflar etmemesi lazim keske hic konusmasaydi ben onun adina uzuluyorum cunku boyle bi adamin futboldan sogumasini istemem kaldiki olaylar tamamen topuzun aleyhine gelisiyor su anda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
Konu once_biz_vardik1903 tarafından (08-06-2009 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir..
|