Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 12:31   #944
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Azizenin Paratsi ve sonrasında belgeler ile birlikte açıklayacağım dediği bilgiler nelerdir ?

Forumca çalıştık uğraştık didindik ve sizin için bu bilgilere ulaştık.

İşte Azizenin açıklamaları.

Aziz Scheafer sürekli gündeme getirdiği ve Almanya'dan aldığı bakire raporu yine tartışma yarattı.

İddiaya göre Scheafer 'in bekaret zarı elastik ve delik.

SEVGİLİSİ KANIT GÖSTERDİ
Şenol İpek "Aziz Benim Evimde Kaldı, Birlikteliğimiz oldu..."

Bakire manken olarak isim yapan Aziz Schaefer, eski nişanlısı Şenol İpek'ten ayrıldıktan sonra, "Şenol bana elini bile sürmedi" demiş ve kinayeli bir şekilde Şenol İpek'e teşekkür etmişti.

Şenol İpek "Aziz Scheafer Artık, Bıraksın Bu Muhabbeti"O dönemde Schaefer'a yanıt vermeyen Şenol İpek, suskunluğunu bozdu ve sarsıcı açıklamalar yaptı. "Schaefer'ın, Türkiye'den bakire raporu alamadığına dikkat çeken İpek, Bıraksın bu bakire ayaklarını, biz birlikte olduk, bende kaldı" dedi.

"Delillerim Var"

Aziz Scheafer'in cahilce konuştuğunu söyleyen Şenol İpek "Dört duvar arasında yaşananlar dört duvar arasında kalmalıydı ama olmadı" dedi.

Şenol İpek "Azizle'le birlikte olduğumu kanıtlayabileceğim pek çok delilim var ama kendime yakıştıramıyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü.

Aziz Scheafer Bekaret Raporu
Şenol İpek Aziz Schaefer'in neden Türkiye'den bakire raporu alamadığını sordu ve Schaefer'in bakireliğinin yalan olduğunu ifade etti.

"Raporu Almanya'dan değil Türkiye'den alsın. Neden Almanya'dan alıyor? diye diyen Şenol İpek; gülerek raporun sonucunun bozuk çıkacağını ima etti.

"Performansımdan Çok Memnundu"

Annesi de Biliyor, Hatta Bizi Yataktayken Videoya Çekti

"Aziz Schaefer benim yatağımdan hep memnun olarak kalkardı diyen Şenol İpek; "Şebnem'le birlikteliğimizi annesi de biliyor. Şebnem ilişki esnasında çok bağırırdı, annesi de bizi dinlerdi" dedi ve ekledi; "Hatta bir keresinde Şebnem'in annesi Lale Scheafer; Almanya'da sevgililer gününde bizi videoya çekmişti"

"Görüntüler Annesinde"

"Annesinde var bu görüntü. O kasette neler var neler"

Anne-Kız Arasında Garip Bir İlişki Var

Şenol İpek "Aziz ve annesi arasında garip bir ilişki vardı" dedi.

alıntı