Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 16:36   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Üzülmez'den açıklamalar

Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın tercrübeli ismi İbrahim Üzülmez, jubile yapacağı söylentilerine son noktayı koydu ve “bir sezon daha futbol oynayacağım” dedi.

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”na katılan İbrahim Üzülmez, bir kaç gün içerisinde başkan Yıldırım Demirören’le biraraya geleceklerini ve kendisine bu talebini ileteceğini belirtirken, “şampiyonluğun mimari teknik direktörümüz Mustafa Denizli’dir dedi.



İşte tecrübeli futbolcunun sözleri.:
“İlk yarıyı 6’ıncı sırada bitirdiğimizde kimse bize şans vermiyordu. Ama ikinci yarı yaptığımız çıkış, hocamızın bize aşıladığı inanç sayesindedir. Oynadığımız futbol ve takım içerisinde birlik-beraberlik görüntüsüyle şampiyonluğu hakettiğimizi düşünüyoruz. Bu şampiyonluğun mimarı tekrik direktörümüz Mustafa Denizli’dir.
Denizlispor maçında, hocam bana süpriz yaptı. Kaptanlık pazubandını koluma taktı. Beklemiyordum, hocam bana bu mutluluğu yaşattı çok teşekkür ederim kendisine Zaten oradaki görüntümüz başarının sırrını da veriyor. Ne kadar inandığımızı ve birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu gösteriyor.



TORAMAN’LA BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞA BÜYÜK KATKI SAĞLADIK
İbrahim Toraman’la yaşadığımız olay çok sık gündeme getirildi. O yüzden büyüdü.Her takımda yaşanıyor bu olaylar, bizim 100’üncü yılımızda da yaşandı. Ama bu kadar büyütülmedi. Bu abartılı tepkilere sahada cevap verdik. Çünkü konuştuğunuz zaman bazı şeyleri tam olarak anlatamıyorsunuz. Sahada hem Toraman hem ben gerekli cevabı verdiğimizi düşünüyorum. Şampiyonlukta ikimizin de çok büyük katkısı vardı. Sanırım en güzel cevap, şampiyonluk ve kupa oldu.





BEŞİKTAŞ’TA 1 YIL DAHA OYNAYACAĞIM
Jubile yapma gibi bir düşüncem yok zaten teklif de yok. Fizik olarak çok iyi durumda olduğumu düşünüyorum. 1 yıl daha Beşiktaş takımında futbol oynamak istiyorum. Kendimde güveniyorum. Zaten güvenmesem 1 yıl daha oynayacağım diyemem. Gelişmeler neyi gösterir, bilemem ama benim kararım böyle; başkanımızla bir kaç gün içerisinde görüşeceğiz.
Tugay abi (Kerimoğlu), geçenlerde bir açıklama yaptı; “bana kimse futbolu bırak demedi, ben fizik olarak bırakmam gerektiğine inandığım için bıraktım” dedi. Avrupa’da futbolculara işte böyle sahip çıkılıyor. Ama maalesef ülkemizde aynı yaklaşımdan bahsetmek mümkün değil.
Fakat Beşiktaş camiasının bana sahip çıkacağından eminim. Böyle büyük bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutluyum.


Milli takımda iyi gidiyoruz, ama Fransa maçında bir talihsiz bir kırmızı kart gördüm. Ben Anelka’yla mücadele ederken, Volkan’ın çıktığını gördüm kafayla topu ona kazandırayım derken, talihsiz bir pozisyon yaşadık. Volkan, o pozisyonda uyardığını söyledi, ama ben duymadım. Futbolda bunlar olur. Futbol hatalar oyunu...
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla