Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 17:28   #1
tnraksy
 
tnraksy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu?

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu?

Click the image to open in full size.
Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz’un kafasını karıştırdığını ve lisansı olmadığı için futbolcunun menajerlerini eleştirmişti. Fakat Metin Korkmaz, Aziz Yıldırım’ın hiç de tanımadığı birisi değil! Dün bir televizyon kanalında yaşanan tartışmada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz konusunda açıklamalarda bulunmuş ve "Menajerlerinin FIFA lisansı yok. Biz bu menajerlik sistemine karşıyız ve bu sistemi bitiren Fenerbahçe olacak." demişti.

Bu konuşmada küçük ancak önemli bir detay gözden kaçtı...
Fenerbahçe'ye transferi Boluspor ile Ankaragücü arasında yaşanan yetiştirme bedeli ihtilafından dolayı oldukça olaylı gerçekleşen Gökhan Emreciksin'in o dönem basına açıklamalar yapan menajeri, Aziz Yıldırım'ın şu an lisanssız diyerek karşı çıktığı Metin Korkmaz olmuştu.

Click the image to open in full size.Aziz Yıldırım'ın, Gökhan Emreciksin transferinde muhatap kabul ettiği Metin Korkmaz'ın şu an neden istenmeyen adam ilan edildiği ve söz konusu menajerin FIFA lisansının olmayışının neden sorgulandığı kafalarda soru işareti oluşturdu.

Ayrıca tıpkı Mehmet Topuz gibi Gökhan Emreciksin'in de TFF bilgi bankasında temsilcisi gözükmüyor...
Bu durum, Metin Korkmaz'a bağlı futbolcuların kayıtlarında resmi temsilci isimlerinin neden bulunmadığı sorusunu da akıllara getiriyor.
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
tnraksy Ofline   Alıntı ile Cevapla