İ.üzülmezin bölgesine transfer hakkında görüşleriniz ? | | Mehmet topuz gündeminden sebeb hiç konuşulmayan konu acaba yönetim yada denizli düşünüyormu o bölgeeye deli ibodan daha genç ve teknik iyi bir futbolcu ?? yada siz biliyormusunuz böyle bir transfer gündemi ben bayadır duymadım yalan haber bile olsa haberine bile rastlamadım.. tamam ibo çalışkan hırslı ama artık yeter kurtulalım bu adamdan diye düşünüyorum daha teknik pas yapmasını bile orta yapmasını bile bir futbolcu görmek istiyorum o bölgede acikcasi... not: şuan sözleşmesi bitti üzülmesin tazelenmedi daha yeni sözleşmede yapmayabilirler... inş yapmazlar cisseden boşalan kontejyanı bu bölgede kullanabiliriz sanırım....cissenin yerini inş mehmet topuz doldurucak ...
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk |