Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 22:31   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gençler Doll'u getirdi!

Click the image to open in full size.

Yeni sezon öncesinde teknik direktör arayışlarını sürdüren Gençlerbirliği, Alman teknik adam Thomas Doll'u Ankara'ya getirdi..

Geçtiğimiz günlerde başkentte Hollanda De Mos ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Gençlerbirliği, bugün de Alman Doll ile bir görüşme yaptı. Akşam saatlerinde Ankara'ya gelen ve kulüp tesislerini gezen Thomas Doll, daha sonra başkan İlhan Cavcav ile bir görüşme yaptı. Eski milli futbolcu Ümiz Özat'ın da hazır bulunduğu gezi sırasında Thomas Doll, "Candan karşılandığım için çok etkilendim. Tesisler her bakımdan güzel. Kulübün geleceği ve beklentilerini öğrenmek için geldim. Benden beklentilerini görüşmek üzere buradayım" dedi. 43 yaşındaki Thomas Doll, parlak futbolculuk kariyerinin ardından Borussia Dortmund ve Hamburg takımlarını çalıştırmıştı.

Öte yandan, Gençlerbirliği'nin Thomas Doll ile anlaşamaması durumunda rotasını İspanyol teknik adam Lorenzo Serra Ferrer'e çevireceği öğrenildi. Konuyla ilgili davet yazısının Serra Ferrer'e ulaştırıldığı bildirildi. 56 yaşındaki Serra Ferrer, daha önce Real Mallorca, Real Betis ve Barcelona gibi kulüpleri çalıştırırken, son olarak Yunan ekibi AEK'da görev yapmıştı.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla