Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 22:43   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sahibinden satılık kulüp!

Click the image to open in full size.

Bu sezon Premier Lig'e veda eden İngiltere köklü takımlarından Newcastle United, kulübün sahibi Mike Ashley tarafından satışa çıkarıldı..

Newcastle United Kulübü'nün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, kulübün 100 milyon pounda (yaklaşık 250 milyon TL) satılığa çıkarıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Newcastle United yönetim kurulu kulübün 100 milyon pounda satılığa çıkarıldığını doğrulayabilir. İlgilenenler Newcastle United Kulübü'yle detayları görüşebilirler" denildi.

Mike Ashley kulübü 2006 yılında 135 milyon pounda satın almıştı. Ashley İngiliz basınında dün yaptığı açıklamalarda, "Herkes için büyük bir felaket oldu. Paramı kaybettim ve kötü kararlar aldım. Gerçekten olanlar için çok üzgünüm. Futbolda uzman olduğumu asla söylemedim. Ben sadece bir taraftarım. Zengin bir taraftardım ama şimdi zengin değilim" demişti.

Mike Ashley kulübü geçtiğimiz yıl 400 milyon pounda satılığa çıkarmış ancak alıcı bulamamıştı.

Newcatle United bu sezon çok kötü bir performans sergilemiş ve sezonun son 8 haftasında kurtarıcı olarak takımın efsane isimlerinden Alan Shearer'ı göreve getirmişti. Ancak Sherar da Newcastle'ın küme düşmesine engel olamamış ve takım, Middlesbrough ve West Bromwich Albion'la birlikte Championship'in yolunu tutmuştu.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla