Bunların içinde en süper adam bence Pascal Chimbonda ancak onu da Tottenham transfer etti.William Gallas'ın geleceğini sanmam ,Mourinho ile aralarında sorun var büyük olasılıkla ayrılacak zaten Juve küme düşmeseydi İtalyanların formasını giyecekti ,sanırım aynı ayarda ünlü bir takıma gider.Christanval bir aralar bayağı gözde bir oyuncuydu ancak son zamanlarda formu ne durumda bilmiyorum.Boumsong ise Newcastle'ın banko adamlarından kısa süre önce gazetelerde Cimbom'un ilgilendiğini okumuş ve hayret etmiştim çünkü Cimbom'un öyle kaliteli bir adamı alacak parası yok.Evra ,Gabriel Heinze sakatlanınca onun yerini doldurmak için Manchester tarafından transfer edilmişti ve bayağıda iyi oynadı dolayısıyla Heinze iyileşmiş olsa bile Evra'yı bırakmazlar.Pascal Cygan Sol Campbell'la aynı yerin adamı ama onunda Arsenal'de hiç şansı yok çünkü Senderos varken yedek kalmaya mahkum.Zaten Campbell'da bu yüzden ayrıldı.Yani Cygan içlerinde alınması en kolay adam hatta yanılmıyorsam sözleşmeside sona erdi.Diğerleride bildiğim adamlar ama öyle hakkında konuşmaya değecek tipler değiller.Benim gönlümden geçen Boumsong ,o olmazsa Christanval.İkiside uzun boylu ve hava toplarında rakip forvetlere aman vermiyorlar üstelik kalıplı adamlar olmalarına rağmen ,o tip oyuncuların aksine seri hareket edebiliyorlar.Sözün özü hangisi gelirse gelsin Beşiktaş taraftarının sevgilisi olurlar. |