Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2009, 12:46   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulbilge imzaladı!

Click the image to open in full size.

Gençlerbirliği, bonservisi elinde bulunan kaleci Serdar Kulbilge ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulbilge, "Bana teklifte bulunan başka takımlarda vardı. Ama Gençlerbirliği'nden teklif gelince diğerlerini hiç düşünmedim" dedi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, ilk resmi imzayı Kocaelispor'dan ayrılan tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge'ye attırdı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz ve ile yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Serdar Kulbilge, kendisini 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Muammer Akyüz, basın toplantısında yaptığı açıklamada, sıkıntılı bir sezonun ardından bu sene isleri daha sıkı tutacaklarını belirterek, "Gençlerbirliği olarak, 2008-2009 sezonunun beklemediğimiz, hak etmediğimiz ve layık olmadığımız bir yerde bitirdik.

Kulübü sevenleri üzdük. Bu sezon işleri daha sıkı tutacağız. Kuracağımız kadro, Gençlerbirliği tarihine yakışır başarılar alacağız. Geçtiğimiz sezon defansta sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşadık. Bu yüzden 'ilk önce gol yemeyelim' anlayışıyla bu mevkie transfer yapacağız. Bu doğrultuda ilk olarak kaleci Serdar'ı renklerimize bağladık. Serdar'ın kariyerini anlatmaya gerek yok. Bizi tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Takımımıza çok şey katacaktır. Burada göstereceği performansla yeniden milli takıma gideceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Akyüz, teknik direktör çalışmalarıyla ilgili bir soruya ise, "Daha önce çok teknik değiştirdik ama bunun bir faydası olmadı. Uzun süre çalışacağımız bir teknik direktör arıyoruz. İlk tercihimiz yabancı bir teknik adam. Gençlerbirliği'ne katkı yapacak en iyi teknik adamı getirmek istiyoruz.Zaman önemli ama acele edip hata yapmak istemiyoruz" şeklinde cevap verdi.

Tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge ise, Gençlerbirliği'ne geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bana teklifte bulunan başka takımlarda vardı. Ama Gençlerbirliği'nden teklif gelince diğerlerini hiç düşünmedim. Huzurlu bir ortama geldim. Köklü bir kulüp. Ankara'ya ayak bastığım andan itibaren çok büyük ilgiyle karşılandım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gençlerbirliği'ni hak ettiği yere getirmek istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Serdar Kulbilge, yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi. Serdar, Gençlerbirliği'nde 22 numaralı formayı giyecek

__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla