Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2009, 13:06   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Jet Fadıl'ın gözü Hacettepe'de!

Click the image to open in full size.

Türkiye'de 'Jet Fadıl' lakabıyla tanınan Fadıl Akgündüz'ün eski milli futbolcu Alpay Özalan ile birlikte Hacettepespor'u satın almak istediği ortaya çıktı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir dönem Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden olan Fadıl Akgündüz, yeniden futbol sahnesinde yer almanın planlarını yapıyor. Bir dönem JET-PA şirketiyle konuşulan ardından Siirt JET-PA Kulübü'ne transfer ettiği yıldız futbolcularla gündeme bomba gibi düşen 'Jet Fadıl', daha sonra Siirt'ten bağımsız milletvekili olmuştu. Dolandırıcılık suçundan hakkında açılan dava bir süre önce düşen 'Jet Fadıl', kısa bir süre önce ise Siirtspor'un başkanlığına seçilmişti. Ancak Fadıl Akgündüz'ün asıl hedefinin ise Hacettepe'yi almak olduğu ortaya çıktı.

Fadıl Akgündüz-Alpay Özalan ikilisinin bu sezon Süper Lig'e veda ederek Bank Asya 1. Lig'e düşen Hacettepespor'u satın alarak, yeniden en üst lige çıkartmak istedikleri bildirildi.

Bu konuda eski milli oyuncu Alpay Özalan ile birlikte hareket eden Fadıl Akgündüz'ün İlhan Cavcav'dan randevu talebinde bulunduğu öğrenildi. Tarafların kısa bir süre içinde bir araya geleceği ve bu konuyu konuşacakları ifade edildi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla