Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2009, 14:23   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Karagümrük'ten Yıldırım'a kınama

Fatih Karagümrük Kulübü, Mehmet Topuz transferinde sarf ettiği sözlerden dolayı Aziz Yıldırım'ı kınadı.



Fatih Karagümrük Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı, Keyserisporlu Mehmet Topuz'un transferiyle ilgili yaptığı bir değerlendirmede kullandığı, ''Futbolcuyu sıkıştırırsanız, Karagümrük'te de oynamak istediğini söyler'' sözlerinden dolayı kınadı.
Son derece rahatsız olduk
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bir televizyon programı canlı yayınına telefonla konuk olarak katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ''Futbolcuyu sıkıştırırsanız, Karagümrük'te de oynamak istediğini söyler'' ifadelerini kullandığı belirtilerek, şöyle denildi:

''Aziz Yıldırım'ın kulübümüz ve camiamızla ilgisi olmayan bir futbolcuyla ilgili olarak, kulübümüze ve camiamıza yaptığı atıftan son derece rahatsızlık duymuş bulunmaktayız. Adı geçen futbolcu, Türkiye'nin güzide kulüpleri arasında kaosa yol açmıştır. Ancak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu güzide kulüpler kadar değerli, Türk futbol tarihinde şerefli, onurlu bir geçmişe sahip, Türk futboluna sayısız milli sporcular kazandıran ve en az Fenerbahçe kadar köklü camiamıza, kendisine yakıştıramadığımız sözler sarf etmiştir. Bir çok sporseverin izlediği programda, (Futbolcuyu sıkıştırırsanız, Karagümrük'te de oynamak istediğini söyler) sözleri ile kulübümüz ile camiamıza yapılan atıf kabul edilemez bir durumdur. Sayın Aziz Yıldırım'ı, kullandığı bu kelimelerle camiamıza ve kulübümüze sürmek istediği lekeden dolayı şiddetle kınıyoruz.'' (AA)
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla