Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2009, 15:05   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Riise'yi listeye aldık

Yönetim kurulumuz, geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan Roma'ya transfer olan John Arne Riise'yi transfer listesini aldı.
Önümüzdeki sezonŞampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaşımız, kadrosuna tecrübeli isimler katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah Beyazlı yönetim bir yandan önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen yabancı futbolcularla yolları ayırmak için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da şampiyonlar liginde başarılı olamak için Avrupa'nın önemli futbolcuları ile temasa geçiyor.

DHA'nın servis ettiği habere göre;
yönetim kurulumuz, geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan Roma'ya transfer olan John Arne Riise'yi transfer listesini aldı. 29 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusu 2001 yılından itibaren 7 sezon Liverpool forması giymiş, ardından da Roma'ya transfer olmuştu. 2008-2009 sezonunda ise 41 maçta Roma forması giyen Riise'nin 2 gol kaydetti. Roma ile olan sözleşmesi 2012 Haziran'da sona erecek olan Norveçli futbolcunun için yaklaşık 5 Milyon Euro bonservisi bedeli isteneceği ve Siyah Beyazlı kulübün bu futbolcuyu kesin olarak almaya karar vermesi halinde Roma ile temaslara başlayacağı kaydedildi.

Kaynak: DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline