Konu: ronaldinhooo
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2009, 11:53   #6
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ronaldinho ve kurtarma ile ilgili şirket rossonera ipucu. Için koruyucu ve projelerinde, Dentone yeni lideri olacak. Bu c.t. Brezilya Dunga applauds: "Leonardo yenilenme mükemmel

MILANO, 8 Haziran 2009 - Kakà ve Liberato dall'ingombrante varlığı ve kaba Ancelotti bu savaş kulak önerileri olmadan, sonunda büyük Ronaldo De Assis Moreira bir sezon daha iyi bir Ronaldinho olarak bilinen olacak? Soru o kadar Milano fanlar ve soruyorsun belki bu da yönetici ve Leonardo da sıcak patates teslim oldu soruyorsun.
üniforma - Silvio Berlusconi, Ronaldinho birinci sponsoru, um Beşiktaş açıkça essary hafta: "Ronaldinho birkaç dakika bu yıl için kullanılan ve bu oyuncunun moral bir çöküntü neden oldu. Ama var o güzel Ronaldinho bilet 90 dakika oyuncular için ödenir. " Un'investitura nedeniyle formu. Bu c.t. Brezilya Carlos Dunga şöyle devam etti: "Leonardo Ronaldinho güven geri yüklemek için doğru adam. Nasıl teşvik ve motive biliyor."
Ronaldinho, lig 8 gol ve 2 Uefa içinde. ANSA CRAZY? - Aslında, Dentone, en azından başlangıçta, takım için tuşlarıyla emanet olun. Beşiktaş merak karar eğer, kesinlikle hiç anonim (kimse Ronaldinho Ronaldinho ve bazı tablolar ışığında son sezon ne gördün mü hesaba alır zaman eleştirilere bazı ...), tarafından gelen imza koymak istiyor Oyuncunun zaman bu Kakà Manchester City gittim düşündüm oldu: "Biz diyebilirim ki eğer Ronaldinho Ricky değiştireceğini düşünüyorum bu deli" dedi. Deli ya da deli, proje açıktır: Yeni Milano olacak o is at the heart of. Eğer bir taktik formu Ronaldinho için uygun olan modülü Leonardo ile karar verirseniz, ilgileneceğiz. [
sorun - The umut seviyeleri için o Barselona oynadığı Brezilya getirmek içindir. Biz başarılı olacak? Şirket, bu nedenle riskli olarak charming. Meslektaşlarınıza Sorunları, Ronaldinho vermedi ve kendi lehine bir nokta. Elbette, çünkü şampiyonluk dün, biz onun gibi biri daha bekleniyor başladı. Bunun yerine, sadece 1607 dakika ve 8 gol yapılan oynadı (bu) Uefa Kupası ve 2 ağlarına eklenmelidir. Gerçek şu ki, bu sezon bir noktasında, Ronaldinho gölge ve koni bitmiş olması. Sol ayak ile fiziksel bir sorun Resmi, ancak gerçeği bir başka örnek: kaza olan taktik ve Dinho Kakà değil, daha arasında uyumsuzluk bir oğlu olan hüküm, daha sonra ise. Sonra bu Dentone bir 'git az kaldı geçerlidir. Şimdi yeni bir fırsat sunuyor: Bir örnek henüz bunu kanıtlamak için.
themadpol Ofline