Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2009, 13:14   #1359
foranimation
Banned
 
foranimation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Transferle iLgili Soru ?

Arkadaşlar hepimiz izledik okuduk...mehmet topuz ntv de canlı yayında konuştu menajeri konustu hatta besiktas yemeğinde menajeri altını çizdi bu adam sahiden besiktaşlı diye ..ailesi altını çizdi beşiktaşlı diye kendi büyük konuşarak besiktaşlı olduğunu 50 milyon euroda versele fener forması giymeceğini bildirdi...

şimdi size sormak istiyorum herkesden 3 yanıt alalım düşüncelerinizi bu 3 yanıta saklayın...

1. günlerce yanlı medya tarafından yalan haberlerle besiktaslı yöneticilerin bu futbolcuya baskı yaptıgı söyleniyor...siz buna inanıyormusunuz sizce mehmet çocukmu ? bukadar neden ileri gitsin eger besiktaslı değilse?? veya tam tersi fener yönetiminin kayseriden daha yüksek bonservisle ücreti ödeyerek kayserinin biz seni fenere veriyoruz ne diyorsun sorusunu bile sormamalarına sebeb olması ve bonservisin bizde yakarız futbol hayatın biter diyip korkutması baskı altına almak demek değilmi ??

2. günlerdir fifa kurallarından cezalardan bahsediliyor...siz bosman kuralını bilirmisiniz niye çıktı ? bir futbolcunun istemediği bir kulupte bir mal gibi gönderilmesini engellemek amacıyla çıktı....transferde esas sözleşmesi devam eden futbolcunun isteği değiilmidir??

3. bu soru çok özel bir soru...ben bu transferden migdem bulandı inanıyorum bugun islem tamam bu adam besiktaslı olucak yada 1 sene daha bekliycez...ama inanın ben tiksindim bu işten...bu adamın soyadının topuz olması beni düşündürüyor bir golden sonra siz olsanız türübünde bagirirmisiniz mehmetten sonra her bir agizla topuzzzzz diye???

yani kısaca artık dua eder oldum fenere transfer olup bol bol gol atmasını
__________________
../------------????? -----------\
./Tello--------?????-------Holosko \
/--------Ernst-----fink----------\
/?? ---toroman-----gökhan---sivok--\
/-----------------rüştü------------------\

Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk

Konu Mehmet tarafından (10-06-2009 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir..
foranimation Ofline