Konu
:
‘Transferim tesadüf’
Tekil Mesaj gösterimi
15-08-2006, 12:05
#
1
By_uLKeN
Tecrübe Puanı:
21
‘Transferim tesadüf’
permalink
‘Transferim tesadüf’
G.Antep maçının yıldızı Bobo, Beşiktaş’a gelmem bana biraz tesadüf biraz da komik geliyor. Rüya gibi 3 ayın ardından yine buradayım dedi
15.08.2006
‘2 kupa kazandık’
Zago’nun önerisiyle geçen sezonun devre arasında transfer edilen Beşiktaş’ın genç yıldızı Bobo çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ligin bitimine az bir süre kala geldiğini hatırlatan Sambacı, “Rüya gibi bir 3 ay geçirdim. Maçlar kazandık, kupalar kaldırdık. Jean Tigana’nın beni istemesi gurur verici. Siyah-Beyazlı takıma transfer olmam biraz tesadüf biraz da komik geliyor. Çünkü hep son dakikalarda takım değiştirdim” diye konuştu.
Belki bir gün...
Brezilya’nın U-20 milli takımında oynayan Bobo, “Bir gün Aurelio gibi Türk Milli Takımı’nın formasını giymeyi düşünebilirim. Ancak bu değişken bir olay. Yaşayacağımız şeyler bizi farklı yollara sürükleyebilir. Ben çok gencim ve önümde uzun bir yol var. Brezilya Milli Takımı’nda oynamak en büyük hayalim... Genç bir takım olduğumuz için eleştiriliyoruz ancak yeteneklerimizden kimse kuşku duymamalı” ifadesini kullandı.
Kod:
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=4&HaberID=408796
By_uLKeN
Açık Profil bilgileri
By_uLKeN - Özel Mesaj gönder
By_uLKeN´nin Web Sitesini ziyaret edin
By_uLKeN - Daha fazla Mesajını bul