Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 09:16   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Çağırsınlar yeter'

'Çağırsınlar yeter'

Kartal´ın renklerine bağlamak istediği Sezer, FANATİK´e konuştu: Beşiktaş´ta oynamaktan gurur duyarım. Kulübümle anlaşsınlar, seve seve formayı giyerim


Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Sezer Öztürk, FANATİK’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya’da ailesiyle birlikte tatilini geçiren Manisaspor’un genç kaptanı, “Henüz resmi bir teklif almadım. Ancak Beşiktaş ligi şampiyon olarak tamamladı. Kim şampiyonda oynamak istemez ki? Beşiktaş büyük bir kulüp, taraftarlarını anlatmaya bile gerek yok. Eğer Manisaspor’la anlaşırlarsa, seve seve Siyah-Beyazlı formayı giyerim” dedi.
‘Kendimden şüphem yok’
Hiçbir kulübe yedek kalmak için gitmeyeceğini belirten Sezer, sözlerini şöyle sürdürdü: Beşiktaş’ta gerçekten çok kaliteli oyuncular var. Kadrosu üst düzeyde. Ancak kendime güvenim tam. Ben de kendimi ispatlarım. Mustafa Denizli’nin gözüne girmek için elinden geleni yaparım. Her futbolcu ilk 11 için oynar. Ben kendimden şüphem yok. Beşiktaş’a gidersem, kısa sürede kendimi kanıtlarım. Herşeyin hayırlısı... Beni çağırmaları bile yeter. Beşiktaş’a gitmeye hazırım” diye konuştu.

Gökay Akın
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla