Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 09:18   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hedef Jovanoviç

Hedef Jovanoviç

Mustafa Denizli listeyi verdi, Kartal yeni golcü için düğmeye bastı. Beşiktaş, Standard Liege´in yıldızı Jovanoviç´le görüşmelere başladı


Click the image to open in full size.

Bobo’yu gözden çıkaran Beşiktaş, aradığı yeni golcüyü Belçika’da buldu. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin verdiği transfer listesinde ilk sırada Standard Liege’in forveti Jovanoviç’in bulunduğu kaydedildi. Hırslı ve başarıya aç bir golcü arayan Siyah-Beyazlılar’da, Mustafa Denizli’nin uzun süredir yakından takip ettiği Jovanoviç için yönetime rapor verdiği ve “Yeni sezonda bize çok şey katar. Aradığımız golcü Jovanoviç” dediği kaydedildi.
Bu sezon Standard Liege’in şampiyonluğunda önemli rol oynayan Jovanoviç’in Türkiye’ye gelmeye çok sıcak baktığı ve menacerler aracılığıyla da Siyah-Beyazlılar’a önerildiği bildirildi. Bu transferin önündeki en önemli engel, Sırp golcünün 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli olarak gösteriliyor. Belçika Ligi’nde çok başarılı bir sezon geçiren Jovanoviç, forma giydiği 30 maçta, rakip fileleri 15 kez havalandırdı ve dikkatleri üzerinde topladı. 27 yaşındaki futbolcu, Sırbistan Milli Takımı’nda da 17 kez görev yaptı ve 7 gol attı.

Orhan Yıldırım
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla