Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 12:36   #7
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon8 'Hakkını helal et başkan'

Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz, dün akşam saatlerinde otel lobisinde ziyaret ettiği Yıldırım Demirören´e işte bu veda niteliğindeki sözleri söyledi...Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın forma giydirdiği, Fenerbahçe’nin ise Kayserispor’la anlaşarak bonservis hakkını aldığı son günlerin en tartışılan ismi Mehmet Topuz, Yıldırım Demirören’le vedalaştı! Milli futbolcu, dün akşam saatlerinde menacerleri Metin Korkmaz ve Hakan Şirin’le, Demirören’in kaldığı otele gittiğinde, Beşiktaş Başkanı’nın yüksek moraliyle karşılandı. Başkan burada, “Birkaç gün daha süreye ihtiyacım var. Recep Mamur’la da görüştüm. Seni alma ihtimalimiz yükseldi” ifadesini kullandı. Kayserispor Başkanı Mamur’un ise Topuz ve menacerlerine, “Fenerbahçe ile imzaladığımız protokol çok ciddi ekonomik yükümlülükler gerektiriyor. Sözümüz önemli. Bu iş hatır gönülle çözülmez. Büyük ihtimalle ya Fenerbahçe’de ya da bizde forma giyeceksin” dediği öğrenildi.

İstanbul yolculuğu başlıyor
Demirören’in umutlu beklentisine rağmen, “Başkanım bu süreç beni çok yıprattı. Formayı bile giydim. Ama ben bir profesyonelim. Artık Kayseri’ye, evime dönmek istiyorum” diyen Topuz’un bugün öğle saatlerinde ailesini de yanına alarak arabasıyla Kayseri’ye döneceği bildirildi. Bu görüşmenin ardından Demirören, özel işleri sebebiyle Cezayir ve Cenevre seyahatine çıkarken, Topuz için de İstanbul macerası başlıyor. Bu sonucun altında da Topuz’un ayrılırken, Başkan Demirören’e
söylediği son sözler yatıyor:
“Hakkını helal et başkan...”

FANATİK ÇOK ÖZEL
Hakan CAN







Beşiktaş formasıyla poz veren Topuz’un yarın bir basın toplantısıyla transfer sürecini değerlendirmesi bekleniyor. Milli oyuncu, Aziz Yıldırım kendisini davet edene kadar Kayseri’de kalacak.
__________________

Click the image to open in full size.

Konu sergen38 tarafından (12-06-2009 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir..
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla