Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 12:56   #1
DelG[a]d0_10
Sewiyorum Deli Gibi
 
DelG[a]d0_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
3 Silahşörler'e durmak yok!

3 Silahşörler'e durmak yok!
Mehmet Topuz'un tatil yaptığı Antalya'da nöbet tutan 3 yönetici bu kez Nihat Kahvevi'nin transferi için görevlendirildi

Click the image to open in full size.
Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Villarreal'in satış listesine koymaya hazırlandığı Nihat Kahveci'nin bonservis sorununu çözmeleri için Kenan Öner, Mario Berk ve Şeref Yalçın'ı görevlendirdi.

ŞAMPİYON Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Alman orta saha oyuncusu Fink'i renklerine bağlayan, Mehmet Topuz için F.Bahçe ile kapışan siyah beyazlılar, Nihat Kahveci için de harekete geçti. Villarreal'in satış listesine koymaya hazırlandığı eski futbolcularını yuvaya döndürmeye kararlı olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, İspanyol kulübüyle görüşmelerde bulunmaları için 3 yöneticiyi görevlendirdi.

Kenan Öner, Mario Berk ve Şeref Yalçın bu sabah İspanya'ya giderek Villarrealli yöneticilerle masaya oturup Nihat Kahveci'nin bonservisi için pazarlık yapacak.

Önceki gün tatil için geldiği Kuşadası'nda başkan Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapan Nihat Kahveci, "Yuvaya dön" çağrısına yeşil ışık yaktı. Milli futbolcu, "Benim için Beşiktaş'ın ayrı bir önemi var. Bonservis sorunumu çözerseniz seve seve gelirim" dedi.

Denizli: Katkısı büyük olur

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kadrosunda görmek istediği Nihat için, "Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadroya ihtiyacımız var. Nihat, uluslararası tecrübesi olan bir futbolcu. Üstelik Beşiktaş'ın alt yapısından yetişti. Bu takıma büyük katkısı olur" diyerek görüş belirtti.

Beşiktaş Kulübü'nün alt yapı teknik direktörü Mehmet Ekşi, siyah beyazlı camianın içerisinden çıkan Nihat Kahveci için övgü dolu sözler sarfetti. Ekşi, "Nihat Kahveci'nin alt yapımızdan başlayıp İspanya'ya kadar uzanan öyküsünü, gençlerimize sürekli anlatıyoruz. Beşiktaş'ın alt yapısında forma giyen oyuncular Nihat'ı kendilerine örnek alıyorlar" dedi.

İsmail Er-Hürriyet
__________________


Anti-Demirören
DelG[a]d0_10 Ofline   Alıntı ile Cevapla