Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 13:29   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Question Hamburger yediler, başarısız oldular!

Click the image to open in full size.

Güney Afrika'da yapılacak 2010 Dünya Futbol Şampiyonası finallerine gitmeyi başaramayan Birleşik Arap Emirlikleri Milli Takımı futbolcularının çok fazla hamburger yedikleri için başarısız olduğu iddia edildi.

Takımın savunma oyuncusu Saleh Obaid, yaptığı açıklamada, takım arkadaşlarının her gün öğle ve akşam dünyanın yaygın bir zincirin dükkanından hamburger yediğini, bu nedenle vitamin ve enerji alamadıklarını, dolayısıyla oynadıkları maçlarda başarılı olamadıklarını söyledi.

Her gün hamburger yiyen takım oyuncularının fizik olarak ayakta duracak halleri kalmadığını savunan Obaid, öte yandan arkadaşlarının yeterince uyumadıklarını, takım içindeki arkadaşlığın da çok zayıf olduğunu, tüm bunlar toplanınca finallere gidemediklerini açıkladı.

Öte yandan, finallere gidemeyen BAE'nin teknik direktörü Dominique Bathenay'ın grubun son maçının ardından istifa edeceği, yerine ise Slovenya'yı 2000 yılında Avrupa Şampiyonası finallerine, 2002 yılında Dünya Şampiyonası finallerine götüren Srecko Katanec'in geleceği bildirildi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla