Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 23:28   #1655
outlawwanted

outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Deschain´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mehmet duruşunu bozmamıştır.Hakikaten sağlam karakteri varmış.Bu kadar baskıya rağmen hiç kolay değil yaptıkları...Bu arada renkli basın da bizim sabrımızı zorluyor en son ntvspora mail attım

Taraflı basına attığım maildir.

İyi akşamlar,
Grubunuzun yayınlarının düzenli olarak takip ediyorum.ntvtarih ve bilim dergileri aboneliğim var.Haberciliğiniz güvenilir ve doğru olduğuna inancım vardı, son 1 haftadır artık böyle düşünmüyorum.Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye doğru - Futbol- NTVSpor
Linkteki Mehmet Topuz haberinde "Mehmet Topuz ise Beşiktaş’ta oynamak istediğini ısrarla söyledi" diye yazmanıza rağmen ibre fenerde diye ısrarla belirtilmiş.1 haftadır Mehmet Tpouz'un neşapka giymediği,ne imza atmadığı kaldı, hep fb lehine yazıldı çizldi ama bugün kararını değiştirmediğini üstüne basa basa söylemesine rağmen maksatlı haberin amacı nedir?Bu nasıl ibreymiş her seferinde feneri gösteriyor.Beşiktaş forması giyiyor ibre feneri gösteriyor, Beşiktaş'ta oynayacağım diyor ibre feneri gösteriyor.Tüm ibreler fenere demekki...
ntvnin farklı olduğunu düşünürdüm ancak "ibreler" farklı olmadığını gösteriyor.Böylece tüm Beşiktaşlıların ibreleri artık sizi gösteriyor.
İyi çalışmalar.
üstad bunu mail olarak ntvye atalım
outlawwanted Ofline