Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2009, 02:16   #1717
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
emrekartalizmir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adaş kardeşim olay oyuncu kalitesi değil zaten topuzun yerini dolduracakta bir çok adam bulunur sorun bu da değil yönetim elbet oyuncu alıcaktır saha da da yeneriz kupayıda alırız ama ben ben bu olayları ,eziklerin yaptıklarını o aziz yıldırımın bıyık altı pis pis gülümsemesini (yine ben kazandım der gibi ) hazmedemiyorum.hoş kızgınlığımda çok var ben bjk liyim diyen bir adamı zorla satın almaları ve bizimkilerin bu olaya kayıtsız kalmaları üzüyor yani biriside çıkıp bu olaya engel olamadı neyse olan oldu herkese saygılar ...
Dostum işte Başkan tamda o dediğin şeyi yaptı. Hiçbirşeye kayıtsız kalmadı gücünü ortaya koydu ve desteğini verdi ne pahasına olursa olsun sana söz veriyorum ama bugün ama yarın seni alıcaz koçum dedi. Ve yüreğini ortaya koydu. Ama gelgör ki sırtından vuruldu güvendiği adam tarafından. Bir yandan kayseri ve yandaşları ile uğraşırken bir yandan da azize ile uğrştı bir yandan medyayla bir yadan federasyonla uğraştı ve herkese göğüs gerdi. Ama gelgör ki tek güvendiği kişice sırtından vuruldu Sende mi brütüs.