Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2009, 14:10   #1
Buelent01
 
Buelent01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko Profesyonel degil mi?

Holosko Manisaspor da oynarken Besiktas formasini sirtina gecirip bizde oynamak istedigini söylerken ve bu sözlerinin arkasinda DELIKANLI gibi dururken Profesyonel degil miydi??Ya da kac senedir MANU da oynarken REAL e gitmek istedigini söyleyen RONALDO profesyonel degil mi?
Profesyonellik demek dün verdigin sözden bugün caymak ve 3kurus fazla verene Onurunu satmak midir ?
Demek ki bizim yerli oyuncularin bir bölümünde gercekten bir kisilik sorunu Onursuzluk sorunu var.Nedense de bu karakteri bozuk oyuncularin sectigi takim genelde FB oluyor.Tümer,Emre,ve son olarak Topuz...Hepsi de kesin ve net aciklamalar verdikten sonra bu takima gittiler..Bir de Ali Bilgin var tabi son macta takimini yalniz birakarak küme düsüren..
Ben Topuz un FB ye transferinden dolayi üzgün degilim, benim üzüntüm BAskanin dik bir durus gösterememesi padon ama Cigeri bes para etmez Kayseri baskani bütün Türkiye nin önünde Baskana yalanci derken ve böyle baskanliktan igrendigini söylerken bizim baskan bu laflari yuttu ve sadece önce Kayseri baskaniyla görüstügünü ve baskanin telefon kayitlarina bir daha bakmasini tavsiye etti.Bu olayda geri adim atarak beceriksizligini gösterdi...Deniz Genclerbirligi nden FB ye geldiginde de uzun bir süre sorun yasadi ama AZIZE kivragi ne yapti etti bu cocugu FB de oynatti..
NAMUSSUZ medyayi konusmaya gerek yok zaten sürekli FB lehine haberler yaparak bize yüklendiler..
Uzun lafin kisasi bize TÜMER,MEHMET TOPUZ gibi PROFESYONEL!!!!!!! TOPcularin yerine Holosko gibi Besiktas a hayran ve yüregiyle oynayan AMATÖR!!! futbolcular lazim..
Umarim yönetim bunun farkina varmistir...
__________________
CARSI"yim KARSIyim!!!

Konu Buelent01 tarafından (13-06-2009 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir..
Buelent01 Ofline   Alıntı ile Cevapla