13-06-2009, 23:00
|
#36 |
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur..
Tecrübe Puanı: 19  | Alıntı: the_pentagram´isimli üyeden Alıntı
bir arkadaşımız,kardeşimiz demişki "aramızda kulübü küçük görenler var"..gerçekçi olmak kulübü küçük görmek demek midir anlamadım? | Arkadaşım ben tartışma yaratmak için söylemedim o lafı.Evet dedim sanki alınmayacak bir futbolcu gibi konuşuyor çoğu arkadaşımız.Bende zaten gerçekleri konuşuyorum..Siz böyle onu alamaz bunu alamaz dedikten sonra küçük kulüp olduğumuz anlaşılıyor yalansa söyle ? buna benzer çok örnekler var.Bir Robinho suanda nerde oynadıgını biliyorsun, bir Jardel Herkes peşinden koştu galatasaray aldı neler yaptıgını biliyorsun çoğu insan beğenmiyordu ama o adam forvet değildi golcü olarak alındı ve aldığı paranın hakkını fazlasıyla ödedi, bir hagi..Ne yazıkki fenerden örnek vericem takımda görmeyi istediğim ender adamlardan bi tanesiydi AneLka vitrin yaptı şuanda nerdey oynadıgını biliyorsun.Geçmiş geçmişte kaldı ama olmayacak bir şey değil hayallede uzaktan yakından alakası yok.Tekrar ediyorum parayı verdikten sonra birde Champions Leauge'de oynuyorsa bu gözden düştüğü için onun için iyi bir fırsat ve vitrin.Alınmayacak biri değil...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... |
| |