Ya ne Ze Roberto'su ne rezil olması arkadaşlar Allah aşkınıza yaaa.Bizim yönetimden kimse çıkıpta Ze Roberto'yu aldık,almak üzereyiz falan demedi.Bizler duyduğumuz haberlere inanmak istedik ve inandık.Kimsenin rezil olduğu falan yok.O mantıkla Fener ve GS yönetimleri 500.000 kere rezil oldular.Herşeyi çok uçlarda yaşıyoruz.Tarihin en zayıf kadrosu diyenler vardı.Bir Ricardinho eklemesi ile tarihin en güçlü kadrosu diyenler çıktı.Yönetim transfer konusunda iğrenç diyenler,Ricardinho haberinden sonra yönetimi göklere çıkardılar.Şimdi de ne idüğü belirsiz her gün yüzlercesi çıkan ve benim Corinthians'ın resmi sitesinde falan görmediğim bir haber yüzünden tekrar yerin dibine sokuyorlar.Alamazsa çıkıp gitsinmiş falan.Bu kadar basi mi yaa ? Biraz bekleyelim, bi takip edelim bakalım neler oluyo ? Olayların içinde misiniz ? Siz mi konuştunuz menejerle futbolcuyla ? Belki herif gerçekten karaktersiz ve ikili oynuyor.Eğer öyleyse onu almamak yönetim ayıbı değil yönetim doğrusudur.Belki de haber tamamen kolpa ve ortada hiç bir sorun yok.
Özetle demem şu ki, hala her duyduğunuz olay üzerine beklemeden, sabretmeden aslı astarı neymiş öğrenmeden tepki vermemek gerektiğini öğrenemiyor bazıları.Hele ki her gün 100 lerce yalan haber okumaya alışmış bizler için bunu öğrenmek çok zor olmasa gerek. |